Integra Dermal Regeneration TemplateIntegra - Matrice de Regenerare Dermica este un sistem membranar bistratificat pentru inlocuirea pielii.
Stratul de inlocuire dermica este realizat dintr-o matrice poroasa de fibre incrucisate din colagen din tendon de bovine si glicozaminoglican (condroitin-6-sulfat), produs cu porozitate controlata si o rata de degradare definita.
Stratul de substitutie epidermica este realizat dintr-un strat subtire de polixilosan (silicon), pentru controlul pierderii de umiditate la nivelul ranii.

Integra - Matricea de Regenerare Dermica fara stratul de silicon este formata doar din stratul de regenerare dermica si asigura extra consistenta stratului de regenerare dermica, atunci cand trebuie tratate ranile profunde.

Matricea Integra este furnizata sterilizata. Ambalajul interior si produsul trebuie manevrate prin tehnici sterile. Matricea Integra nu este resterilizabila.

Integra - Matricea de Regenerare Dermica este indicata pentru tratamentul postexcizional al arsurilor partiale sau in toata grosimea pielii atunci cand autogrefa necesara nu este disponibila in momentul exciziei sau nu este indicata din cauza conditiilor fiziologice ale pacientului.
Matricea de regenerare este de asemenea indicata pentru reconstructia postexcizionala a defectelor in toata grosimea tegumentului, atunci cand, in opinia chirurgului, exista un beneficiu pentru pacient, prin imbunatatirea rezultatului reconstructiv sau scaderea mortalitatii/morbiditatii.

www.integra-ls.com