Völker A.G.

Paturi de spital
Paturi de ingrijire
Mobilier de spital
     
 
MiS ® Sistem de reducere a presiunii
Völker pentru prevenirea
escarelor de decubit

MiS ® Activ Sistem activ de
microstimulare pentru prevenirea escarelor, stimularea mobilizarii si reducerea durerii

 

Völker este lider absolut pe piata germana, cea mai mare din Europa, unul din doua paturi vandute pe aceasta piata fiind produs de Völker - si unul dintre principalii producatori de paturi la nivel mondial.

Un concept novator 

« Get well soon »
Atunci cand suntem departe de casa, cunoastem cu totii sentimentul de bine care ne incearca in momentul in care ajungem in camera unui hotel de 4 sau 5 stele.

Intrebarea pe care vrem sa o punem este : pastrand proportiile, de ce o camera de spital, fie ea rezerva sau salon, nu ar putea evoca acelasi sentiment de bine, cu atat mai mult cu cat momentul in care intram intr-o camera de spital nu este unul dorit sau planificat ? Cu atat mai mult, ar trebui ca intr-o asemenea situatie, inevitabil incarcata de stress, sa fim inconjurati de o atmosfera relaxanta, care sa nu mareasca inutil incarcatura emotionala si asa ridicata.

In trecut, imperativele care dominau mediul intra-spitalicesc erau cele ale functionalitatii si necesitatilor tehnice. Ceea ce in final a condus la aspectul binecunoscut, rece, aseptic si profesional - dar intr-o anumita masura, infricosator - al spitalelor din zilele noastre: cu siguranta ca nimeni nu ar asocia aceasta imagine cu un model, atunci cand ar cauta idei pentru decorarea propriei case !..

Conceptul paturilor de spital Völker schimba fundamental aceasta stare de lucruri : pentru prima data, un producator se gandeste sa propuna solutii care ar putea la fel de bine sa se aplice habitatului ideal al fiecaruia dintre noi, in conditiile indeplinirii celor mai inalte standarde posibile de functionalitate si fiabilitate cerute de la un pat de spital, inclusiv si mai ales unuia destinat serviciilor de Terapie Intensiva (ICU), si al unui raport calitate/pret cu totul exceptional. Nu in ultimul rand, pe langa un concept care poate fi caracterizat drept revolutionar prin indrazneala si beneficii, Völker contine intrinsec un alt beneficiu remarcabil: este vorba de garantia calitatii germane, echipamentele Völker fiind produse exclusiv in Germania si la standardele germane, traditional mai exigente decat ale UE.

Link : www.voelker.de